четвртак, 12. мај 2016.

#sandrashelp - 3 stvari koje treba da znate o hejterima!


-Zdravo svima! Danas vam donosim jedan #sandrashelp post. Iskreno, ovo mi polako postaje omiljena rubrika jer uživam da pomažem drugima. ☺ Današlja tema su hejteri i kako se izboriti sa njima. Paa, krenimo. :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1. Hejteri

-Definicija hejtera na Sandrin način - ljudi koji nemaju svoj život pa žele da upropaste tudji. Nee, nisam ironična ili sarkatična, samo je to najbliže objašnjenje. Ko je blogger, verovatno se susreo sa njima na blogu. Znate već, oni su anonimci koji pišu uvreljive komentare, bla, bla, bla.....
Van interneta to može biti bilo ko, drug iz odeljenja, komšija (uvauu, šta Sandri pada na pamet. Recimo komšija koji je vaših godina), popularna devojka u školi - bilo ko. 

2. Razlikuj hejt komentare

-Ne znam kako da nazovem ono kada vam neko kaže da nešto možete popraviti na sebi a ne vredja vas. Sve u svemu, želim vam reći da treba da razdvojite te 2 vrste komentara.
Primer: ''Možeš da popraviš lak na noktima'' i ''Grozno ti stoje lakovi za nokte, ne razumem zašto ih lakiraš kada ne umeš''. Nisam se setila boljeg primare. Prvi primer prikazuje ''opomenu'' dok drugi pokazuje ''hejt''.

What I Love About My City | New York City Kristen Page gives The Single Diaries the Inside Scoop on the City That Never Sleeps http://www.thesinglediaries.com/2013/10/17/what-i-love-about-my-city-new-york-city/:

3. Kako se suočiti sa hejterima?

-Krenuću od interneta jer sam se tu najviše sretala sa hejtovima. Zar nije najlakše da ih jednostavno zaobiđete i tako im stavite do znanja da vas nije briga za njih? Ne odgovarajte na komentare i ignorišite ih. Sigurna sam da većina vas zna onaj osećaj kada dobijete hejt komentar i ceo dan vam padne u vodu? Sigurna sam da ne želite da vam se to desi ako hejt pročitate nekoliko nedelja kasnije ponovo, zato ga odmah izbrišite. :)
Što se tiče sveta van interneta, Ne možete mnogo učiniti da prestanu sa uvredama, ali možete da im stavite do znanja da vas nije briga za njih. Kada vam nešto kažu, pravite se da nisu tu, ignorišite ih ili se samo osmehnite. Znate da je osmeh najveće orušje protiv njih? Odlično! 

-Želim vam mnogo sreće u borbi protiv hejtera, čujemo se uskoro! :*
Ljubim vas. ♥

Twitter: @Misseslandy
Facebook: Misseslandy
Pinterest: Misseslandy
We ♥ it: Misseslandy
Polyvore: Sandradjukic362
SnapChat: Misseslandy
mail: sandradjukic362@gmail.comНема коментара:

Постави коментар

Thank you for all coments! ♥